Економични и современи ЛЕД светилки за модерно осветлување на Крушево

Крушево ќе добие современо ЛЕД осветлување кое ќе придонесе за голема заштеда и квалитетно осветлување. Општина Крушево го потпиша договорот

Read more

реконструкцијата на спортската сала, кровната конструкција и тоалетите во ООУ Никола Карев – Крушево

Во тек е реализација на градежните активности за реконструкцијата на спортската сала, кровната конструкција и тоалетите во ООУ Никола Карев

Read more

Градоначалникот потпиша договор од 740 илјади евра, продолжува развојот на туризмот

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски го потпиша договорот за проектот „Крушево и Елбасан – препознатлива прекугранична туристичка дестинација“ вреден

Read more

Реновирано училиштето во Борино, учениците со подобри услови за образование

Официјално пуштено во употреба подрачното училиште ОУ „Никола Карев“ во с. Борино. Училиштето е целосно реновирано, со нови, дополнителни содржини

Read more