Соопштение за организирање на јавна презентација и јавна анкета – УП за изградба на фотоволтаична електрана на КП бр. 2463, 2464, 2465, 2466, 2467 и КП 2468 КО Крушево – вгр.

Врз основа на член 22 став (1) точка 1 и член 50 став (1) точка 4 и точка 5 од

Read more

Oпштина Крушево со Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата за Општинско-корисна работа 2023

 Општина Крушево и годинава, ќе биде дел од Програмата на УНДП „Општинско- корисна работа“ со ангажмани на два асистенти за

Read more