Економични и современи ЛЕД светилки за модерно осветлување на Крушево

Крушево ќе добие современо ЛЕД осветлување кое ќе придонесе за голема заштеда и квалитетно осветлување. Општина Крушево го потпиша договорот

Read more

реконструкцијата на спортската сала, кровната конструкција и тоалетите во ООУ Никола Карев – Крушево

Во тек е реализација на градежните активности за реконструкцијата на спортската сала, кровната конструкција и тоалетите во ООУ Никола Карев

Read more

Податоци од мерните станици го потврдуваат статусот на Крушево како дестинација – воздушна бања со висок квалитет на воздухот.

Во рамките на проектот за прекугранична соработка „Крушево и Елбасан – призната прекугранична туристичка дестинација“ во Крушево е поставени се

Read more