Подготовка на теренот за изградба на игралишта

Се врши израмнување на теренот за изградба на 2 тениски и повеќенаменско игралишта на месноста „Гумење“. Изградбата ќе започне во

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!