Имплементацијата на терен започна – „Крушево и Елбасан – препознатлива прекугранична туристичка дестинација“

Општина Крушево го имплементира проектот „Крушево и Елбасан – признаена прекугранична туристичка дестинација“ кој има за цел да ја подобри

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!