Oпштина Крушево со Јавен повик до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата за Општинско-корисна работа 2023

 Општина Крушево и годинава, ќе биде дел од Програмата на УНДП „Општинско- корисна работа“ со ангажмани на два асистенти за

Read more

ЈАВЕН ПОВИК за негувател/ка за помош и нега на стари и немоќни лица и лица со попреченост

Врз основа на потпишаниот договор на Oпштина Крушево во соработка со Црвен крст на Република Северна Македонија – Општинска организација

Read more

ЈАВЕН ПОВИК За распределба на финансиски средства од Буџетот на Општина Крушево за 2020 година за здруженија и фондации од Општина Крушево

Врз основа на донесената Методологија за определување на критериуми за доделување на финансиска поддршка на здруженија и фондации од Буџетот

Read more