Вечерва затворање на „Десет дена Крушевска Република“ со Дац & Александар, 9-от ден исполнет со монодрамата „Женска утопија“

„Женска утопија“ – монодрама во изведба на Димитрина Мицкоска синоќа беше претставена во рамки на Манифестацијата НКС „Десет дена Крушевска

Read more

Восхитувачки концерт на Влатко Груевски и Андреј Наунов, посветен на Тоше и неговите школски другарки

Синоќа, 08.08.2022г., пред полната „летна сцена“ концерт одржа Влатко Груевски – тенор и уметничкиот соработник Андреј Наунов. Влатко концертот го

Read more