КОНТРОЛНА ЛИСТА НА ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИТЕ ПРАШАЊА (ПУЖССА) Реконструкција и надградба на локалната улица. „Питу Гули“, во општина Крушево

Во прилог можете да ја погледнете Контролната листа на план за управување со животна средина и социјалните прашања (ПУЖССА) кој

Share
Read more

Седниците на советот ќе се пренесуваат во живо, започна опремувањето на просторија за советот

Започна опремувањето на просторија за советот на општина Крушево со опрема за пренесување на седниците во живо на „Фејсбук“ и

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!