Вечерва затворање на „Десет дена Крушевска Република“ со Дац & Александар, 9-от ден исполнет со монодрамата „Женска утопија“

„Женска утопија“ – монодрама во изведба на Димитрина Мицкоска синоќа беше претставена во рамки на Манифестацијата НКС „Десет дена Крушевска

Share
Read more

Восхитувачки концерт на Влатко Груевски и Андреј Наунов, посветен на Тоше и неговите школски другарки

Синоќа, 08.08.2022г., пред полната „летна сцена“ концерт одржа Влатко Груевски – тенор и уметничкиот соработник Андреј Наунов. Влатко концертот го

Share
Read more

Вечерва концерт на Влатко Груевски „10 години со вас“, во тек е изложба на Зоран Кардула

Вечерва на програмата на Манифестацијата НКС „Десет дена Крушевска Република“ концерт ќе одржи Влатко Груевски со својот соработник Андреј Наунов.

Share
Read more

Достоинствено одбележување на Илинден, денес филмот „Хомо“, утре изложба на Зоран Кардула

Празникот Илинден се одбележи во пријатна атмосфера со покажано достоинство и со содржина за која присутните имаа пофални зборови. Манифестацијата

Share
Read more
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!