,,Денот на смеата и шегата”

Богатство од креации, шаренило од бои, уникатни и свои како никогаш до сега – тоа се нашите најмали и најмили.

По повод 1 април ,,Денот на смеата и шегата” традиционално се одржа забавна манифестација на градскиот плоштад – маскенбал, во организација на ООУ Никола Карев – Крушево.

Денот на кој децата најмногу му се радуваат, најубавиот маскенбал до сега одржан, маскенбал каков што може само да се посака!!!