Патрон празник на детската градинка ,,Гонча Туфа” Крушево

Присуствував на приредбата по повод патриониот празник на градинката „Гонча Туфа“-Крушево, која беше одлично организирана од страна на дечињата и вработените. Детските песнички, рецитали и игри ги испратија присутните со насмевки на лицата и задоволство што присуствувале на ваков настан.

Децата се центарот на нашето внимание, огледало на нашиот труд и неисцрплив извор на енергија и мотивација.