Посета на Крушево од Амбасадорката и Генералниот конзул на Грција

Амбасадорката и Генералниот конзул на Грција преку лична заложба сакаат да придонесат за развој на Крушево во области како туризмот, економската соработка и културата. Нашите односи се интензивираат и полето за работа е навистина широко.

Благодарам за нивната посетата во Крушево. Соработката воспоставена на државно ниво меѓу двете земји се пренесува и локално.