Јавен повик за здруженија и спортски клубови

Општина Крушево објавува Јавен повик за здруженија и фондации за користење на средства од Буџетот за 2023 година.

Целосниот Јавен повик и потребните документи за аплицирање можете да ги преземете во продолжение.

Share
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!