Резервоар за питка вода во с.Пресил

Денеска присуствувавме заедно со советникот Abip Rushiti на технички преглед за пуштање во употреба на новиот резервоар за вода од 120м3 во с.Пресил.

Резервоарот е целосно функционален, се довршува обложувањето на косините при самиот влез.Жителите на ова населено место се целосно обезбедени со питка и противпожарна вода.

Решаваме децениски потреби и проблеми на нашите сограѓани!

Градиме општина за сите!

Продолжуваме….

Share
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!