Продолжува чистењето на диви депонии, Комуна започнува кампања за јавната чистота

Јавното претпријатие „Комуна“ Крушево продолжува со чистењето на диви депонии и отпочнува кампања за подигнување на свеста за одржување на

Share
Read more

Отпадот да се фрла паметно, да не дозволиме преполнување на контејнери и загадување на средината

Почитувани, ЈП „Комуна“ се соочува со преполнување на контејнерите и расфрлање на отпадот околу истите и покрај апелите отпадот да

Share
Read more

Уредување на јавни површини и собирање отпад – продолжува акцијата за подобар изглед на Крушево

Јп „Комуна“ денес продолжува со активностите за расчистување на мини диви депонии и уредување на јавни површини. „Комуна“ работи на

Share
Read more

Комуна започнува со расчистување на „мини диви депонии“

Јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“ Крушево започнува со расчистување на мини диви депонии. Денес „Комуна“ го расчистуваше пределот околу

Share
Read more

„Комуна“ работи на подобрување на транспарентноста

Здружението за рурален развој ЛАГ Агро Лидер подготви документ со препораки за транспарентноста на јавното претпријатие за комунални дејности „Комуна“

Share
Read more

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!