Фитнес зона во Крушево

👉Во употреба ја пуштивме фитнес зона во Општина Крушево заедно со директорот на Агенција за млади и спорт / Agency of youth and sport Наумче Мојсоски.

🎯Со поставување на оваа фитнес зона се надеваме на правилна и максимална искористеност особено од страна на младите лица, спортистите и сите рекреативци од Општина Крушево.

🙋🏻‍♀️🙋🏻Развиваме здрави навики кај граѓаните, а младите ги повикуваме своето слободно време да го искористат надвор со активни дружби и спортски активности.

👉 Агенција за млади и спорт / Agency of youth and sport континуирано дава поддршка на спортот и рекреацијата во државата.