Јавен повик за издавање на киоск на „Гумење“

Општина Крушево објавува Јавен повик за издавање во закуп на урбана опрема – 1 (еден) киоск и тоа киоск бр.1.

Јавниот повик и образецот за понуда можете да ги најдете во документите подолу.

Share
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!