Акција за чистење во понеделник

Во понеделник, 25.07.2022г., ќе се одржи акција за чистење на Гумење и околината.

Акцијата е иницирана од СВР Битола во соработка со општина Крушево и истата ќе се спроведе во пресрет на празникот Илинден.

Акцијата започнува во 10 часот на Гумење. Се покануваат сите волонтери да земат учество.

Share
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!