Проекција на шпански филмови овој викенд

Во петок и сабота, 3-ти и 4-ти јуни, во салата за театар и кино ќе се прикажат два шпански филмови.

Петок – „Како да се биде нормална личност“ – 18 часот

Сабота – „Духот на пчелната кошничка“ (за деца до 12 години) – 18 часот

Проекцијата на филмовите е во соработка со Амбасадата на Шпанија во Северна Македонија, а шпански филмови ќе се прикажуваат во неколку последователни викенди.