Почеток на мај – неделен информатор

Најнов неделен информатор за периодот од 2-ри до 8-ми мај.

  • Општина Крушево по втор пат Супербренд
  • Се интензивира реконструкцијата на дел од ул. Питу Гули
  • Големи количини на отпад собрани за „Генералка викенд“
  • Детски содржини во с. Норово
  • Градоначалникот Христоски со честитка за Денот на македонската полиција