Во понеделник дератизација во Крушево

Почитувани граѓани на град Крушево.

Во понеделник ќе се врши дератизација во град Крушево. Оваа пролетна дератизација ќе се спроведе на сите шахти во градот.

Активноста ќе започне во 10 часот.

Дератизацијата се спроведува во соработка со Центарот за јавно здравје Прилеп.

Share
error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!