Неделен информатор – 21.03-27.03.2022

Во работната недела од 21-ви до 27-ти општина Крушево ги реализираше следните активности.

  1. Втор дел од интервјуто за Тера: Изградба на инфраструктура за економски развој на Крушево
  2. Потпишан договор за кофинансирање на проектот со Албанија
  3. Завршна конфереција – „Зајакнување на општинските совети“
  4. Градоначалникот Христоски на конференција за родова еднаквост во спортот
  5. Видео прилог за проектот „Крушево и Елбасан – признаена туристичка прекугранична дестинација“