Јавен повик за финансиска поддршка на активен туризам

Министерството за економија објави јавен повик за финансиска помош за активен туризам.

Повикот се однесува на правни субјекти, а истиот предвидува поддршка на набавка на опрема и алатки и уредување на деловен простор.

Повикот и сите потребни документи на следниот линк.