Неделен информатор – 8-ми до 14-ти февруари

Во периодот од 8-ми до 14-ти февруари општина Крушево ги реализираше следните активности:

  1. Контакт за пријавување на бездомни кучиња
  2. Реализирани над 50 проекти
  3. Теренско возило за ТППЕ Крушево
  4. Тендер за набавка на јеловина
  5. ЈП „Комуна“ започна со чистење на улиците во градот и населените места

Целосниот неделен информатор во документот подолу.