Шербет и Галоски со одлична забава, вечерва затворање на Манифестацијата

9-от ден од НКС „Десет дена Крушевска Република“ го збогатија триото „Шербет“ и ди џеј Галоски со забава во градскиот парк Крушево.

Манифестацијата свечено се затвора денес со коцнерт на Викторија Лоба пред споменикот Илинден од 20:30 часот и спуштање на знамето и почесна стрелба.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!