Новогодишни пакетчиња за најмладите

Градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски денес подели Новогодишни пакетчиња на децата од вработените во општина Крушево и ТППЕ Крушево.

Пакетчиња ќе бидат доделени и на децата со посебни потреби и деца од семејства во социјален ризик.

„Оваа година е поразлична од сите досега. Мораме да внимаваме и да почитуваме мерки, но децата да ги направиме посреќни со овие мали подароци. Посакувам Новата 2021 на сите нас, а најмногу на децата да ни донесе многу среќа, здравје и љубов.“, изјави градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!