Неделен информатор – од 9 до 15 мај

Во периодот од 9-ти до 15-ти мај локалната самоуправа ги реализираше следните активности

Општина Крушево создаде совет за социјална заштита

11-та седница на дневниот ред

Државно првенство за пинг понг во Крушево