Неделен информатор за период од 11 до 17 април

Во периодот од 11-ти до 17-ти април се реализираа следните активности:

Општина Крушево со поддршка на иницијатива на
младите

Меѓународен бизнис саем за прв пат во Крушево

Млади од 6 држави во Крушево

Нов проект за развој на туризмот

Интензивирано пролетно чистење

Прошетка низ Крушево, презентација на проект и
работилница

Христоски: Крушево е едно големо градилиште