04.04.-10.04.2022 – неделен информатор

Се објавува најновиот неделен информатор за периодот од 4-ти до 10-ти април. Следните активности се спроведоа во текот на изминатата недела:

  • Замена на стари контејнери со нови
  • Мрежест контејнер во центарот за отпадот од угостителите
  • Се закажува нова седница на советот
  • Одбојката се враќа во Крушево

Неделниот информатор во прилог