Неделен информатор – 14.03.2022 – 20.03.2022

Во најновиот неделен информатор следните содржини:

  1. Се отвора анкета за работата на ООУ „Никола Карев“
  2. Советниците со Прирачник, водич низ надлежностите на новоизбраните градоначалници и членови на совет
  3. Интервју за „Актуел“ на ТВ Тера
  4. Средба со Н.Е. Амбасадорот на Романија, прва комуникација во новите мандати
  5. Министерката за труд во посета на ЦСР, дневниот центар за деца и младинци со посебни потреби, градинката и неколку домаќинства

Информаторот погледнете го во документот подолу.