Прва недела од март, најнов Неделен информатор

Во првата седмица од месец март општина Крушево ги реализира следните активности:

  1. Започнува чистењето на улици
  2. Теретана и машина за подно чистење во спортската сала
  3. Нов приклучок за вода во ООУ „Никола Карев“, с. Норово
  4. Маски за граѓаните
  5. Миење на главната сообраќајница и центарот на градот

Целиот информатор можете да го преземете во документот подолу