Неделен информатор – 18.01-24.01.2021

Во најновиот неделен информатор за периодот од 18.01.2021 до 24.01.2021 следниве содржини:

  1. Честитка по повод Богојавление Водици
  2. Заштедени над 2 милиони денари за осветлување
  3. Мебел и канцелариски материјал од Државна лотарија
  4. Светско првенство во змајарство во Крушево
  5. Општина Крушево со проект за гасификација

Подолу во документот можете да го погледнете целосниот информатор.