Неделен информатор – 11.01-17.01.2021

Во најновиот неделен информатор за периодот од 11-ти до 17-ти јануари ќе ги проследите следниве содржини:

  1. Општината ќе ги опремува институциите и граѓаните со заштитна опрема
  2. Се чистат одводни канали на пределот меѓу Саждево и Јакреново
  3. Градоначалникот Христоски гостин на ТВ 24
  4. Отворен нов сместувачки капацитет, општината продолжува со засилена поддршка за угостителите
  5. Започна распределбата на маски
  6. Окта донира пумпа со што се реши проблемот со водоснабдување
  7. Чистење на канали во Саждево

Целиот информатор можете да го погледнете во документот подолу: