Се обележуваат велосипедските патеки

Во тек е обележувањето на четирите велосипедски патеки во вкупна должина од 42 километри.

Во текот на вчерашниот дена беа обележани 4,2 километри патеки, а денес ќе бидат обележани дополнителни 20 километри.

Овие патеки ќе бидат целосно обележани и оспособени за многу фестивали на отворени кои вклучуваат велосипедски и планинарски тури, но и за рекреативно и самостојно користење на овие патеки од граѓаните на Крушево и туристите.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!