Почетна » Вести » Агенција за млади и спорт наградува млади талентирани лица

Агенција за млади и спорт наградува млади талентирани лица

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Агенцијата за млади и спорт објави јавен повик за доделување награди за млади талентирани деца.

Повикот се однесува на млади кои учествуваат на меѓународни натпревари и домашни натпревари организирани од лиценцирани Здруженија на наставници и Министерството за образование и наука и млади кои имаат освоено прво, второ и трето место на меѓународен натпревар.

Објавата за повикот можете да ја прочитате на следниот линк: http://ams.gov.mk/

Јавниот повик можете да го прочитате во следниот документ:

Share