Почетна » Вести » Започнаа параглајдинг натпреварите, Крушево исполнето со адреналин

Започнаа параглајдинг натпреварите, Крушево исполнето со адреналин

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Денес е вториот ден од параглајдинг првенството Спортс клеш полиш кап (Sports Clash Polish Cup) кој се одржува во Крушево од 2-ри до 7-ми јули.

Ова е првото меѓународно првенство кое се одржува оваа година во Крушево, а по него ќе следат уште најмалку шест национални и меѓународни првенства.

Подолу можете да погледнете фотографии од вториот ден од ова првенство направени на полетувалиштето на Мечкин Камен.

Share