Почетна » Вести » Започнува реконструкцијата на улиците во Крушево

Започнува реконструкцијата на улиците во Крушево

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

bekaton

Од денес, 10 април, јавното претпријатие „Комуна“ започнува со реконструкција на улиците во град Крушево.

За реконструкција на околу 17 улици „Комуна“ ќе обезбеди приближно 2 500 квадратни метри бекатон плочки, а Министерството за транспорт и врски оддели 2 милиони денари за реконструкцијата на локалните улици во Крушево.

 

Share