64-та седница на Совет на општина Крушево

На 18.02.2021г. со почеток во 10:30ч ќе се одржи 64-та седница на Советот на општина Крушево.

Седницата на Советот ќе се одржи во Кабинетот на градоначалникот, а дневниот ред можете да го погледнете во документот подолу.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!