22-ри-28-ми февруари – неделен информатор

Во периодот од 22-ри февруари до 28-ми февруари општина Крушево реализира неколку активности.

  1. Од оваа криза ќе излеземе како победници само ако се однесуваме одговорно
  2. Опасен отпад не се собира, општината е отворена за сите прашања
  3. Крушевско Езеро атрактивно во сите сезони
  4. Нова донација од маски за Крушево

Информаторот преземете го подолу.