Најнов неделен информатор

Објавен е најновиот неделен информатор за периодот од 25-ти до 31-ви јануари. Во него следните содржини:

  1. Одбележан денот на раѓање на Тоше Проески
  2. Ќе се изработува детален урбанистички план
  3. Ќе се реконструираат кровот и салата во ОУ „Никола Карев
  4. „Комуна“ на терен, се чистат и посолуваат улици
  5. Општина Крушево со најголем раст во транспарентноста

Целосниот информатор погледнете го во документот подолу: