Неделен информатор – 14 до 20 декември

Во неделниот информатор за периодот од 14-ти до 20-ти беа реализирани следните активности:

  1. Започнаа консултациите за буџетот за 2021 година
  2. Градоначалникот бара одговорно известување на одредени медиуми,
  3. Честитка по повод Св. Никола
  4. Апел за одговорно празнување.

Неделниот информатор можете да го погледнете во документот подолу: