Почетна » Вести » Четврток, отворен ден на Младински совет Крушево

Четврток, отворен ден на Младински совет Крушево

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

lms 2

Во четврток (10-ти мај) во Домот на култура „Наум Наумовски Борче“ Локалниот младински совет од Крушево со почеток во 13:30 часот организира отворен ден на кој се покануваат сите млади од општината.

Главната причина за овој настан според тимот на ЛМС е потребата да се разговара за младинските прашања,  размена на идеи и мислења и тие да бидат пренесени на носителите на одлуки.

Повеќе детали за настанот на следниот линк.

Share