Почетна » Вести » Апел за помош на Наумоска Зорка од Крушево

Апел за помош на Наумоска Зорка од Крушево

Агенција за промоција и поддршка на туризмот

Апел до граѓаните, бизнисмени и градежни претпријатија за помош на Наумоска Зорка чија куќа е во распаѓање.

Сите хумани граѓани може да донираат на сметката за донации на Општина Крушево:

Трезорска сметка: 100000000063095

Буџетски корисник: 740014057663016

Пригодна ставка: 725939

Програма: 00

Образец: ПП50

Во продолжение погледнете фотографии од тешката состојба во која се наоѓа куќата.

Share