Почетна » Огласи » ЈАВЕН ОГЛАС

ЈАВЕН ОГЛАС

Спомен куќа Тоше Проески

до евидентирани невработени лица за вклучување во Програмата Општинско – корисна работа 2017 година

Огласот исто така може да го преземете на следниов линк:  ЈАВЕН ОГЛАС ЗА ОКР 2017г.

 

1 OKR

 

2 OKR

Сподели

Туристички Портали