Почетна » Вести » Детската градинка „Гонча Туфа“ од Крушево го одбележа својот патрон празник

Детската градинка „Гонча Туфа“ од Крушево го одбележа својот патрон празник

Спомен куќа Тоше Проески

Со детска смеа и интересни точки изведени од дечињата згрижени во детската градинка „Гонча Туфа“ од Крушево, се одбележа патрониот празник на оваа институција.

Детските песнички, рецитали и игри ги испратија присутните со насмевки на лицата и задоволство што присуствувале на ваков настан.

Сподели

Туристички Портали