Почетна » Проекти » Тампонирање на локален пат с.Борино – Житоше

Тампонирање на локален пат с.Борино – Житоше

Спомен куќа Тоше Проески

Се тампонира локалниот пат с.Борино – Житоше во должина од 1.5km

 

 

Сподели

Туристички Портали