КОНТРОЛНА ЛИСТА НА ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИТЕ ПРАШАЊА (ПУЖССА) Реконструкција и надградба на локалната улица. „Питу Гули“, во општина Крушево

КОНТРОЛНА ЛИСТА НА ПЛАН ЗА УПРАВУВАЊЕ СО ЖИВОТНАТА СРЕДИНА И СОЦИЈАЛНИТЕ ПРАШАЊА (ПУЖССА) Реконструкција и надградба на локалната улица. „Питу Гули“, во општина Крушево

Во прилог можете да ја погледнете Контролната листа на план за управување со животна средина и социјалните прашања (ПУЖССА) кој се однесува на проектот „Реконструкција и надградба на локалната улица „Питу Гули“ во општина Крушево“.

Share

Сотир Габелоски

Website:

error

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!

  • Следете не!
  • Twitter
  • YouTube
  • Instagram