Реализирани над 50 проекти од 2017-та до денес

Во периодот од ноември 2017 до крајот на 2020 година општина Крушево реализирала над 50 проекти на територија на цела општина.

„Правевме една ретроспектива на сработеното и планови за годината што е пред нас. Дојдовме до заклучок дека сме реализирале повеќе од 50 проекти на цела територија на општината од повеќе области. Овие податоци само покажуваат дека сме посветени на нашата работа, свесни сме за приоритетите и работиме во консултација со граѓаните. Ќе продолжиме и понатаму“, изјави градоначалникот на општина Крушево Томе Христоски.

Опфатени се проекти од патна инфраструктура, водоводи, канализации, набавка на опрема, туристичка инфраструктура, проекти кои се однесуваат на деца и млади и друго.

Фото: Фестивал When in krusevo, февруари 2019 година

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!