Недостатоци од вода во делови на с. Пресил

Јавното претпријатие „Комуна“ Крушево ги известува граѓаните на населено место Пресил дека во моментов се работи на отстранување на дефект со што во одредени делови од селото ќе има недостаток на вода во текот на денешниот ден

Веднаш штом овој проблем е решен граѓаните ќе бидат известени.

ЈП „Комуна“ се заблагодарува на разбирањето.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!