Оглас за учество во партиципативно тело за урбанистичко планирање

Општина Крушево објавува јавен оглас за пријавување на членови за партиципативно тело кое ќе учествува во процесот на урбанистичко планирање на подрачјето на општина Крушево.

Јавниот оглас и теркот за пријавување можете да го преземете во документот подолу.

Please follow and like us:
Share

Следете не и бидете први што ќе дознаете за секоја новина во нашата општина!